Nieuws

Pulcra voor managers en verkopers: ‘zo maak je de dromen van je klanten waar’

Woensdag 21 juni 2023: een boeiende management infomeeting in het Aldhem hotel te Grobbendonk. Drie sprekers die het Pulcra-concept gebruiken, gaven hun ervaringen en hun toekomstvisie mee.

Een geslaagd symposium van Business Inspiration

Dinsdag 6 juni 2023. In een door zon overgoten Groot Begijnhof in Leuven was de Faculty Club het kader van een uniek symposium.
Ruim zestig ceo’s en managers hebben genoten van een inspirerende namiddag.

Management infomeeting voor CEO’s, bedrijfsleiders en managers

Business Inspiration nodigt u uit op woensdag 21 juni 2023 om 17u00 in het Best Western Plus Aldhem Hotel, Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk.

Symposium: De valkuilen en opportuniteiten van groeibedrijven

Dinsdag 6 juni 2023 om 15u30 in de Faculty Club, Groot Begijnhof 14 te Leuven
Dit symposium richt zich tot ceo’s, managers en investeerders met focus op groei.

Business Inspiration in Café Fringale

Voor deze nieuwe ontmoeting koos Roger Helsen, initiatiefnemer van Business Inspiration, een bijzondere plaats: Café Fringale in Zoersel.Niet zomaar een…

Ondernemers ontmoeten ondernemers

Ontstaan vanuit onze ervaring met het organiseren van klantenevents. Ondernemers ontmoeten op een ontspannende manier gaat gepaard met een leermoment en culinair genieten.

Over Roger Helsen

de oprichter van Business Inspiration en de bezieler van het Pulcra-concept. Na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan KU Leuven…

Over Koen Daenen

Als consultant vertaalt Koen het Pulcra-concept op maat van de klant. Op een pragmatische manier coacht hij managers en verkopers met het Pulcra-concept naar een hoger rendement.