Over ons

Business Inspiration zorgt ervoor dat bedrijven en klanten zich thuis voelen in hun samenwerking. De wederzijdse beleving staat centraal. Deze houding geeft een sterke basis om resultaten te behalen. Dit vraagt openheid, deskundigheid, correcte planning, evaluaties en een professioneel service-systeem.

Business Inspiration heeft oog voor het menselijke aspect bij alle communicatie met klanten. In deze veranderende maatschappij is de verkoper lang niet meer de enige schakel in het verkoopproces. Daarom betrekt Business Inspiration alle partijen in het advies en de training, elk op hun niveau. Dat is het echte maatwerk.

Persoonlijk en actief

Business Inspiration kan u en uw bedrijf helpen met persoonlijk advies, pragmatische opleidingen en een sterke voorbeeldfunctie. Uw consultant is een goed onderhandelaar-verkoper die het verkoopgesprek ontwerpt en voordoet aan al uw commerciële medewerkers. De theorie trainen is belangrijk. Het order actief mee binnenhalen maakt de consultants van Business Inspiration uniek.

Uniek concept

Het concept dat Business Inspiration heeft ontwikkeld houdt rekening met de spectaculaire veranderingen in alles wat met verkoop en zakendoen te maken heeft. Dat concept heeft een naam: Pulcra.

“Schoon is dat wat bevalt als je het ziet”- Thomas van Aquino

De kern van het Pulcra-denken is het creëren van een goed gevoel in het geheel van de samenwerking tussen de klant en uw bedrijf. Pulcra staat voor: 
schoon, evenwicht, balans, uitstraling, respect, verleiden en veroveren.

Wilt u meer weten over hoe Business Inspiration te werk gaat om het Pulcra-concept op maat te vertalen naar uw bedrijf, neem dan contact op met onze actie-consultants.

In een eerste open gesprek op uw bedrijf geven we toelichting bij ons concept en ontdekken we samen hoe het Pulcra-model nuttig kan zijn in uw organisatie. Blijkt na het gesprek dat we op één lijn zitten, bepalen we de stappen die nodig zijn voor een samenwerking.